Familiedag Familie Van Schijndel @De Toren

Familiedag Van Schijndel Ik Hou Van BrabantNa vele jaren van goede ideeën om een familiedag te organiseren voor de familie van Schijndel, is het dit jaar dan eindelijk gelukt! Anneke en Manon hebben het initiatief genomen om een familiedag te organiseren. Zaterdag 14 september 2013 was De Toren het toneel van de reünie van de van Schijndeltjes. Met ruim 60 volwassenen en een 30-tal achterkleinkinderen van Jan en Tonnie werd er weer flink bijgebuurt en werd menig sterk verhaal uitgewisseld. Om de dag nog wat extra’s te geven, presenteerden Jeroen en Manon de Ik Hou Van Brabant spelshow, die voor deze gelegenheid was omgedoopt tot de Ik Hou Van Van Schijndel show!

Met een door Anneke en Ingrid geschreven Ik Hou Van Van Schijndel meezinger als intro, was de toon meteen gezet! De ene oom en tante was nog fanatieker dan de ander en de neven en nichten waren binnen no-time gedreven om met de overwinning naar huis te gaan.
Na een goeie borrel Schrobbeler, meezingers van ‘hoog’ niveau en verschillende leuke spelletjes moesten het witte en blauwe team toch hun meerdere erkennen in het rode team. Zij gingen namelijk met de overwinning naar huis met 101 punten, gevolgd door het witte team met 60 punten en hekkensluiter van vandaag was het blauwe team met 59 punten.

Wij vonden het een erg geslaagde familiedag! Leuk om iedereen weer eens te zien en te spreken en als iemand nog op zoek is naar een nieuwe woonboot: Bel Brigit

Natuurlijk vinden wij het leuk als je onder de foto’s een reactie achterlaat! Wil je op de hoogte blijven van wat wij met Ik Hou Van Brabant doen, like ons dan op Facebook en volg ons op Twitter

Groeten Jeroen en Manon

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Toon van Schijndel
  15 september 2013 om 18:00

  Zeer geslaagde en leuke familiedag.Fijn om zoveel lieve familieleden bij elkaar te zien in een ongedwongen en gezellige ambiance. Lekker bijgepraat en van elkaars annecdote,s genoten.
  Heerlijke barbeque gehad maar het klapstuk was wel het spel “ik hou van brabant” gepresenteerd door Manon en Jeroen. Geweldig hoe zij de zaal plat kregen met allerlei leuke spelletjes en opdrachten !!!
  We hebben genoten tot en met de laatste minuut. Geweldig !!!

 • Anneke van Beusekom
  16 september 2013 om 17:22

  Wat hebben we een super leuke middag gehad!!!
  Het spel: Ik hou van Brabant, met een aangepaste versie voor: ik hou van Van Schijndel was gewoonweg geweldig.
  Iedereen deed enthousiast mee. Iedereen wilde natuurlijk ook met de trofee naar huis.
  Manon en Jeroen: een geweldig team dat de show met enthousiasme presenteert!!!
  Hopelijk mag ik het nog vaker meemaken.
  Succes jullie!!

 • Wilma van Schijndel
  18 september 2013 om 12:44

  Ik zal kort mar krachtig zijn, Het was er goed van eten en drinken, en het spel was KEI SKON!!!!!!.

  SUPER GEZELLIG!