Familiedag familie Kuipers in Den Dungen

We zitten midden in de tijd van de familiedagen en zo waren we vandaag te gast bij de familiedag van de familie Kuipers in cafe ‘t Trefpunt in Den Dungen, onder de rook van ‘t Maaskantje! De Ik Hou Van Brabant spelshow zorgde weer voor een leuke, positieve familiestrijd, een hoop lol en uiteindelijk is iedereen ook weer wat slimmer geworden!

In het begin was het voor iedereen nog een beetje onwennig en ongemakkelijk, maar toen de ooms en tantes uit volle borst mee stonden te zingen en bekende Brabanders stonden uit te beelden, was het ijs gebroken. Natuurlijk kunnen er in de omgeving van Den Dungen en ‘t Maaskantje de New Kids niet ontbreken en deze kwamen dan ook diverse keren voorbij met hun films Turbo en Nitro en kreten als “Jonguhh” en “Verrekte Mongol”!
De uitslag
Door de punten van de puzzeltocht lagen de scores deze keer lekker hoog! Uiteindelijk ging het blauwe team met een ruime overwinning van 145 punten naar huis! De tweede plek was voor het witte team met 89 punten en op de derde plek is het rode team geeindigd met 62 punten!

Iedereen heel erg bedankt voor jullie deelname!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Vincent en Charlotte
  10 september 2012 om 18:15

  Bedankt voor de leuke uurtjes ‘Ik hou van Brabant’! Leuk in elkaar gezet, het was erg gezellig. Groetjes Vincent en Charlotte

 • Francien
  10 september 2012 om 21:37

  Wat hebben we genoten gisteren.
  Iedereen was heel enthousiast en jullie deden het heel goed.
  Goede vragen voor alle leeftijden en het bewerken van de foto”s was super, het wordt dan iets eigens.
  Bedankt en ik zal zeker reclame maken.
  Ik zit niet op facebook en twitter maar deze reactie mogen jullie gerust daarmee naar toe nemen.
  Gr Francien en Lieke en Vincent.