Familiedag familie Jansen

Van de 75698 Jansen’s die in Nederland wonen, waren er vandaag 40 te gast bij de Ik Hou Van Brabant spelshow! Voor deze editie was het team afgereisd naar Tureluurs in Netersel voor de familiedag van de familie Jansen.

Na de winterBBQ in de sneeuw was het om 20.00 uur tijd om iedereen over 3 teams te verdelen en te starten met de Ik Hou Van Brabant show. Met Frank aan het roer bij team Rood, Yvonne als captain van team wit en Jan Willem als voorman van team blauw werd er flink gestreden om de hoofdprijs! Team rood had de spelletjes snel door en wist gelijk een flinke voorsprong te behalen. Team blauw wist in de beginfase ook wel wat punten te scoren, team wit aan de andere kant hield ‘knap’ de 0 punten vast.
De tweede helft ging het al wat beter, de dieseltjes waren opgestart en langzaam maar zeker werd de voorsprong van team rood kleiner en kleiner. Toen ook nog de Drieka’s ingezet werden tegen team rood, werd het nog een spannende eindstrijd.
De einduitslag:

Team Rood ging met de winst naar huis met 67 punten. Team wit en blauw deelden de tweede plaats met 62 punten. Wij willen iedereen bedanken voor de gezellige avond en vergeet niet onder de foto’s nog even een reactie achter te laten!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Maria
    26 januari 2015 om 17:59

    Verrassend, ik hou van Brabant.
    Wat hebben we met z’n allen genoten van de vragen, de liedjes, de opdrachten, de strijd om de felbegeerde puntjes te vergaren was er volop. Het was echt heel leuk en gezellig. Complimenten zeker ook voor jullie !

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder