Familiedag familie Huybregts in Reusel

De familiedag van de familie Huybregts in Reusel was weer een mooi feestje! Na een huifkartocht, bowlingwedstrijd en de nodige biertjes, ging de Ik Hou Van Brabant spelshow er wel in!

Tjonge jonge, dat was boffen met het weer! Je krijgt het weer dat je verdiend zeggen ze wel eens. Gelukkig waren de buren op vakantie, dus kon het Ik Hou Van Brabant team er ongestoord een feestje van maken. En dat lukt prima met team Rood onder leiding van Rian, team Wit met captain Sven en team blauw met kopman Erik. Het witte team had al een kleine achterstand bij aanvang van het spel, maar dat betekende niet dat ze minder fanatiek waren. Team blauw keek het samen met opa mooi rustig aan en wist bij de juiste vragen op het juiste moment te drukken. De druktemakers van team rood daarentegen waren er met oma voorop vooral op gebrand om te winnen!
Hoewel er door de drie teams over en weer punten gescoord werden, bleven de eerste, tweede en derde positie gelijk. Dat betekende dus dat het rode team er met 106 punten met de overwinning vandoor ging. De tweede plaats ging naar team blauw met 83 punten en team wit sloot het rijtje af met 78 punten.
Allemaal bedankt voor de gezellige, zonnige middag! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt, Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Riek Maas
    13 juli 2016 om 12:50

    Het was een superdag met als klap op de vuurpijl het ik hou van Brabant spel! Manon en Jeroen super bedankt het was geweldig,er wordt reclame voor jullie gemaakt! Gr Riek team blauw.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder