Familiedag Familie Hellemons

Met het mooie weer achter in de aanhanger vertrokken we vandaag al op tijd naar Kruisland (West-Brabant) voor een geweldige familiedag van de familie Hellemons. Met een klein gezelschap hebben we toch een kei mooie Ik Hou Van Brabant spelshow gehad!

Team rood, wit en blauw gingen de strijd met elkaar aan. De verdeling was eerlijk, want de drie teams waren mooi aan elkaar gewaagd (En nee, wij hebben geen remknop voor het rad!). Het ene team had een scherm oog voor de dieren die in een Brabander veranderde, het andere team was weer razendsnel bij het raden van de logo’s. Maar wat jullie wel gemeen hadden was het raden van de liedjes! Mooi om de beurt werd er door een team een Brabants liedje geraden zodat iedereen gelijke kansen had op het rad.
Na 2 gezellige rondes kwam er dan toch ook aan deze show een eind en een winnend team: Team rood met 77 punten! Gevolgd door team wit met 72 punten en op de derde plaats team blauw met 66 punten.

Iedereen kei bedankt! Het was skôn. Vergeet niet om onder de foto’s een leuke reactie achter te laten en ons te volgen op Facebook.com/IkHouVanBrabant

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Elna Hellemons
  13 juni 2015 om 21:59

  Was ’n kei-leuke middag met de familie Hellemons bij de Commerce in Kruisland!

 • Elly Hellemons
  14 juni 2015 om 11:07

  Over deze kei gezellige familiedag gaat nog heel lang gesproken worden, want inderdaad ondanks onze kleine groep was het echt een hilarische middag met een gezonde onderlinge strijd tussen de broeders Hellemons met hun teams.
  Op een zeer professionele manier weten jullie mensen eenvoudig te vermaken, namens ons allemaal bedankt IK HOU VAN BRABANT, voor de super familiemiddag, Groeten uit Kruisland Familie Hellemons

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder