Familiedag Familie van Haaren en kouwe kant

Op de dag dat PSV onverwacht kampioen werd en ook de Brabantse hockeyers van Oranje-Zwart er met de landstitel vandoor gingen, werd er door de familie van Haaren in Handel flink gestreden om de kampioenstitel van de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Ondanks het warme weer (of misschien wel juist door het warme weer) liep de temperatuur bij ’t Hofke af en toe flink op in de strijd tussen team Rood, Wit en Blauw. De groep was wel niet zo groot, maar als het om de punten ging, werd iedereen lekker fanatiek. Het raden van de Brabantse plaatsnamen was af en toe wat lastig, maar de liedjes waren daarentegen weer prima te doen. En een gelijkspel bij de schortjes om de eerste plaats, volgens mij is dat nog nooit voorgekomen. Na de een na laatste vraag ging het voor team blauw nog om de tweede of derde plek, terwijl voor team wit en rood nog alles te winnen of verliezen viel. De laatste vraag was voor het rode team, het rad was ze gunstig gezind, dus gingen zij er met 60 punten met de overwinning vandoor. De tweede plek was voor team wit met 57 punten en tot slot team blauw met 36 punten.

Familie van Haaren en kouwe kant, kei bedankt voor de gezellige middag! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Melissa Donker
  8 mei 2016 om 20:22

  Super super super bedankt! Een heel erg leuk spel waarbij iedereen wel fanatiek mee gaat doen. Ondanks onze vele en wisselende wensen,kon er altijd wat geregeld worden. We hebben erg genoten van het spel! Zeker een aanrader voor elke familie met jong en oud! Nogmaals bedankt!

 • Ilona
  8 mei 2016 om 20:24

  Kei leuk man! Nu al nagenieten van een waar persbericht-verslagleggings-artikel! Smullen! Wij kijken studio sport: teamlid rood en teamlid wit op de bank. Da’s ook Brabants 🙂 t war een skôn middagske war! En t beste team blijft wit natuurlijk mja die hadden zunne dorst dat ze daardoor tien punten achteruit gingen… Tja keuzes maken he. Bedankt Jeroen voor je brede lach en uitstekende meezingkwaiteiten. Volgende keer geven we jou de microfoon. En dank Manon voor je heldere speluitleg, zeer goede spelleiding 🙂

  Groetjes ilona en wouter en….. Lola

 • Gerry van de ven
  8 mei 2016 om 20:26

  hoi
  het was heerlijk gereleaxed en lachwekkend en je moet toch ook weer de nodige now- how hebben hi. jeroen en manon doen het rustig en gezellig en passen zich ook aan aan het ritme van de groep. Ik heb genoten. dank je.

 • An
  9 mei 2016 om 11:19

  Wat konden we verwachten en dat wisten we helemaal niet. Binnen met dat mooie weer….. Maar nee hoor. We konden ook naar buiten in een mooie tuin en binnen was het een spannend spel. Heel bijzonder vond ik de plaatsnamen raden. Mooi gemaakt. Heel het spel verder leuk en gezellig. Helemaal prima. Dank je wel voor heel de middag.

  Ik neem nog ff een Schrobelaartje. Ach die 10 punten gaven we graag aan de andere groep.

 • Thea
  13 mei 2016 om 20:05

  Het een super gezellige middag
  Helaas wist het blauwe team….mijn team het minste
  Maar het schrobbelaartje maakte alles helemaal goed
  Het was echt genieten.
  Ook het weer heeft natuurlijk heel goed meegewerkt.
  Zodat we tijdens de pauze in de mooie tuin konden genieten van het zonnetje, natje en droogje

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen