Familiedag familie Giesen Geldrop

De familiedag van de familie Giesen was dit jaar in Geldrop. Het is altijd weer lastig om een originele activiteit te verzinnen, maar als je het Ik Hou Van Brabant team hebt geboekt, ben je er zeker van dat je een paar uur goed onder de panne bent!

Iedereen hoopte op een net zo mooie overwinning als die van het Nederlands elftal gisteravond tegen Spanje. Maar zoals altijd, kan er maar 1 de winnaar zijn. Het was een spelshow vol verrassingen. Niemand wist dat er iemand in de familie is die zo ongeveer alle logo’s kende, niemand wist dat er mensen in de familie zijn die zoveel van Schrobbeler houden dat ze hem weg willen en halen en niemand wist dat wat er in de pauze is verteld!
Na 2 gezellige en leuke spelrodes waarbij het erop leek dat het rode team zo met de winst naar huis zou gaan, ging het witte team met 106 punten als winnaar naar huis, gevolgd door team rood met 90 punten en tot slot team blauw met 82 punten.

Leuk dat we bij jullie gezelschap de Ik Hou Van Brabant spelshow mochten verzorgen en laat onder de foto’s nog even een reactie achter!

Houdoe en bedankt.

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Ankie
    14 juni 2014 om 19:51

    Was gezellig! Team wit rulez!

  • Wilma
    15 juni 2014 om 07:39

    Het was super! Heel gezellige middag gehad, hele leuke quiz. En jazeker het witte team heeft gewonnen! ( daar zat ik in, tuurlijk! )