Familiedag familie Van Erp

Stonden we gisteren nog in een chateau, gaven we vandaag een huiskamershow voor de familie Van Erp! Zo zie je maar weer dat de Ik Hou Van Brabant spelshow echt op iedere locatie gespeeld kan worden!

Met oma als captain van team Rood, ome Bert van team Wit en tante Marij als aanvoerster van team Blauw beloofde het een gezellige familiedag te worden. Onder het genot van een biertje werd er een gezonde strijd geleverd waarbij de scores redelijk dicht bij elkaar bleven liggen. Toch zag je bij de verschillende spellen duidelijk wie welke kwaliteiten had: Het rode team draaide zijn hand niet om voor het draaien van de 10 punten, het blauwe team wist zo’n beetje elk logo (Wij vragen ons toch echt af wat jullie zo de hele dag doen ;)) en het witte team zong weer de sterren van de hemel.
Het is alweer een tijdje geleden dat we een score van boven de 100 punten op het scorebord hadden staan voordat de finaleronde begint. Vandaag ging het blauwe team met 108 punten met de overwinning naar huis! Team rood eindigde als tweede met 76 punten en team wit werd nipt derde met 74 punten.
Familie van Erp, bedankt voor de gezellige middag! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Mieke van Dijk van Erp
    17 september 2017 om 11:31

    Wat hebben we een mooie middag gehad!! Mede dankzij jullie enthousiaste spelleiding en superleuke opdrachten en vragen was het helemaal TOP!! Dank jullie wel . Zeker een aanrader!!

  • Marij Snoeks vErp
    17 september 2017 om 12:34

    Was een superleuke familiedag met als hoogte punt de IK HOU VAN BRABANT SPELSHOW op een gezellige locatie. Een mooi spel met heel veel lol en natuurlijk strijd!! Alles werd gezellig en humoristisch gepresenteerd door Manon en Jeroen . Een aanbeveling als je op zoek bent naar een Brabants feestje.Wij hebben genoten๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder