Familiedag familie Ermers Gewande

Het was voor het eerst sinds lange tijd dat het zo’n mooi weer was voor een familiedag. Met “Ge krègt het weer dà ge verdiend” trapte de organisatie deze familiedag af, waarna de Ik Hou Van Brabant spelshow van start kon gaan!

Het was alweer de tweede keer dat we bij de biologische melkveehouderij van de familie De Werd op bezoek waren. Boer Bert had speciaal voor deze dag de stal schoongemaakt en een prachtige entourage met strooibalen gemaakt. Hierdoor (en natuurlijk omdat jullie zo gruwelijk enthousiast waren) zat de sfeer er al gelijk goed in! Met John als captain van team Rood, Marieke als captain van het witte team en Pierre aan de leiding van het blauwe team beloofde het een strijdlustige zondagmiddag te worden. Mooi om de verschillen tussen de 3 teams te zien: Team rood gewoon gruwelijk fanatiek, team blauw probeerde het met humor en flauwekul goed te maken en team wit dacht: Even serieus, onze tijd komt wel. Na 2 uur vol met strijd, herrie en gezelligheid konden we maar 1 conclusie trekken, team rood dat bijna de hele middag aan kop had gestaan ging met de overwinning naar huis met 52 punten, gevolgd door team blauw met 48 punten en tot slot team wit met 41 punten.

Het was gewoon weer één groot feest daar in Gewande, kei bedankt! Vergeet niet om onder de foto’s nog even een reactie achter te laten, vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Elly de Werd
  2 mei 2016 om 21:43

  Beste Manon en Jeroen,

  Het was een super gezellige middag jong en oud hebben genoten van “Ik hou van Brabant” geweldig.
  Alleen maar complimenten.

  Groetjes Elly de Werd.

 • Geertje
  2 mei 2016 om 21:47

  Het was een zeer geslaagde middag! Top gedaan! Een middag precies zoals jullie zelf omschrijven! Veel lol en gezellige strijd!

 • Gemma
  2 mei 2016 om 23:32

  Een hele gezellige middag gehad. Jong en oud had plezier. Echt super!!

 • Pierre
  2 mei 2016 om 23:41

  Ik hou niet zo van spelletjes., en dan word ik ook nog captain!! Maar … Ik heb bijzonder genoten! Het was TOP en SUPER leuk. Rood nogmaals gefeliciteerd, maar blauw was ook goed. Jullie hebben het goed gedaan allemaal!!!!!

 • Oom Piet
  3 mei 2016 om 06:40

  Mooie familiedag bij Bert en Elly. Zij hebben samen met de organisatie veel werk verzet om er een geslaagde middag van te maken. Het weer was beter dan verwacht en het spelprogamma: “Ik hou van Brabant” was een schot in de roos.

 • Ilse
  3 mei 2016 om 09:37

  Het was heel geslaagd (ook al werden we 2e…) iedereen keigoed zijn best gedaan! Dank Bert en Elly voor de mooie locatie en al het werk; Mientje en Geertje (en alle andere) ook voor de organisatie van deze heel geslaagde dag! Manon en Jeroen, echt leuk de familie in de strijd gooien, bedankt.