Familiedag familie Dortmont bij NatuurlijkTomaat

Als je een familiedag gaat organiseren, is het altijd weer een uitdaging om iets origineels te verzinnen. Dit keer was het voor de organisatie van de familiedag van de familie van Dortmont weer prima gelukt met de Ik Hou Van Brabant show bij onze partner Natuurlijk Tomaat in Dongen!

Na een rondleiding door de kassen waar biologische tomaten, komkommers en paprika geweekt worden was het al snel tijd voor de Ik Hou Van Brabant show. Na een regenachtige week, warmde het zonnetje de kas al snel op. Of was het misschien toch de verhitte strijd die zorgde voor deze temperatuurstijging? Met deze fanatieke familie lukte het prima om de middag te vullen met een flink portie strijd. Het blauwe team nam al vroeg in de middag een flinke voorsprong, maar team wit en rood bleven dapper in de achtervolging. Persoonlijk denken wij dat er bij NatuurlijkTomaat iets in de kassen hangt waardoor het rad bovengemiddeld vaak op de 10 punten blijft steken!
Na 2 enthousiaste spelrondes ging met 86 punten de overwinning naar team Blauw. Team rood volgde op 77 punten en het lijstje werd afgesloten door team wit met 73 punten.
Dames en heren, jongens en meisjes, bedankt voor de gezellige middag! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Jopie Stevens van Dortmont
  3 juli 2017 om 11:27

  Het was echt geweldig!!
  We hebben allemaal, groot en klein, ontzettend veel plezier gehad.
  Wat hebben we gelachen en wat waren we allemaal lekker fanatiek!
  De organisatie was echt geweldig.
  Bedankt voor deze fantastische middag!!!!!!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder