Familiedag Familie De Kok Drunen

De eerste show na de vakantie was er gelijk één om niet snel te vergeten! Het spits werd afgebeten door de familie De Kok in De Schaapskooi in Drunen met de Ik Hou Van Brabant spelshow.

In de Schaapskooi stonden we tussen de pakken vers hooi om er een gezellige middag van te maken. Met de teams Rood, Wit en Blauw begon de strijd direct fanatiek. Het was duidelijk dat de 3 teams niet voor elkaar onder wilden doen. Team Wit nam al snel een voorsprong op team Rood en Blauw en met een mazzeltje met het rad, nam die voorsprong ook nog flink toe. Tijdens de show waar vragen, spelletjes en muziek elkaar in rap tempo opvolgden werden door de 3 teams over een weer flink wat punten gescoord. Daardoor lagen de scores bij het finalespel dicht bij elkaar en was alles nog mogelijk. Uiteindelijk ging de overwinning toch naar team Wit met 96 punten. Team rood eindigde als tweede met 83 punten en team Blauw eindigde als derde met 79 punten.
Iedereen ontzettend bedankt voor de gezellige middag en graag nog eens tot ziens!
Houdoe en bedankt!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Angelique Kemmeren-de Kok
  27 augustus 2018 om 11:34

  Het was zo’n fantastische middag, alleen maar enthousiaste reacties gehad tijdens de BBQ. Wat hebben we een plezier gehad zowel jong als oud. Ons moeder van 85! jaar deed zelfs vol enthousiasme mee. Het mogen organiseren van deze familiedag was een feestje, bedankt team van de ik hou van Brabant quiz!!

  Groetjes van de organisatie, Sjef, Angelique en Annette.

 • Annette van Raak
  27 augustus 2018 om 11:56

  Het was een zeer geslaagde Brabantse familiedag!
  bedankt en houdoe war.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder