Familiedag familie Bevers Nistelrode

Het organiseren van een familiedag is altijd weer een hele klus. Zeker om het voor jong en oud en alles daartussen goed te doen. Daarom nodigde Ellen het Ik Hou Vsn Brabant team gewoon uit om bij de familiedag van de familie Bevers er voor iedereen een mooie middag van te maken in Nistelrode!

Bij de Ik Hou Van Brabant spelshow namen vandaag team rood, wit en blauw het tegen elkaar op met ome Jan, ome Gerard en ome Toon aan het roer. In het begin leken het rode en blauwe team de strijd met elkaar aan te gaan en het witte team ver achter zich te laten. Maar zoals zo vaak: Waar 2 vechten om één, gaat de ander ermee heen. En zo ook vandaag. Team wit maakte met het logospel een flinke inhaalslag en namen in één klap de koppositie over en bogen de achterstand om in een dikke voorsprong.
Na een kleine 2 uur strijd was het inderdaad het witte team dat met de mooie eerste prijs naar huis ging met 96 punten, gevolgd door team blauw met 70 punten en tot slot nog team rood met 64 punten.

Bedankt allemaal voor de gezellige middag en vergeet niet om onder de foto’s nog even een reactie achter te laten!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Ellen
    21 juni 2015 om 10:07

    Helemaal Top! Wat hebben we genoten! Lachen, humor, strijd, krakende hersens, van alles wat! Bedankt voor deze hele leuke middag!

  • Annie
    22 juni 2015 om 13:33

    het was een hele leuke middag,goed verzorgd en we hebben het heel gezellig gehad

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder