Originele familiedag Familie Aarts in Loosbroek

Het was maar goed dat voor deze editie van de familiedag van de Familie Aarts gekozen was voor een binnenactiviteit in de vorm van de Ik Hou Van Brabant quiz! Met bakken kwam de regen namelijk uit de hemel, maar daar merkte je weinig van in de garage van Autobedrijf Van Den Hurk.

De organisatie had het Ik Hou Van Brabant team al eerder gezien bij het uitje van Bernhoven en wist meteen dat ze de spelshow moest vastleggen voor de familiedag van familie Aarts. Zo gezegd, zo gedaan en daar stonden we dan! Zaterdagavond stonden we nog in een grote tent in Andel met zo’n 150 man, vandaag was het feestje klein, knus en gezellig! Ooms, tantes, neefjes en nichtjes, iedereen was van de partij en samen gingen ze de strijd aan om de overwinning.
Al helemaal aan het begin van de show nam het rode team het voortouw en ging aan de leiding. Hoewel jong en oud van het Witte en Blauwe team zijn best deed om punten te scoren met het raden van liedjes, het raden van de benaderingsvragen en het afmaken van de Brabantse hits, was het rode team toch te sterk en stevende zo af naar de eindoverwinning.
De einduitslag:
45 punten voor het witte team
53 punten voor het blauwe team
57 punten voor het rode team

Iedereen bedankt voor jullie deelname en graag tot ziens!

Houdoe

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • ella aarts
    27 augustus 2012 om 19:25

    Het was geweldig! een kei leuke middag voor de hele familie!! Vooral omdat rood heeft gewonnen en dat was ons team! groetjes Ella en Kim