Familiedag De Werd in Gewande

Vandaag streek het Ik Hou Van Brabant team neer in Gewande. In de kantine van één van de familieleden van familie de Werd werd deze familiedag gestreden om de eerste prijs bij de Ik Hou Van Brabant spelshow.

Alle familieleden waren ingedeeld in team Rood, Wit of Blauw om zo samen tegen elkaar uit te maken welk team het meeste van Brabant weet. Alle kennis van bekende Brabanders, Brabantse merken, artiesten uit Brabant en Brabantse gebruiken moest worden aangewend om zoveel mogelijk punten te scoren.
Team rood dacht er in de pauze al warmpjes bij te zitten met een kleine voorsprong. Na de pauze verdween deze voorsprong echter al direct en team blauw en wit gingen keihard over de score van het rode team heen. Het rode team had echter één spel waarbij ze zowel voor als na de pauze flink op scoorden: Het logospel, 12 punten voor de pauze en maar liefst 18 punten na de pauze.
Na ruim 2 uur flinke strijd hadden we uiteindelijk de volgende uitslag:

1: Team Rood met 91 punten
2. Team Blauw met 87 punten
3. Team Wit met 85 punten

Kei bedankt voor deze erg gezellige middag! Vergeet niet om onder de foto’s een leuke reactie achter te laten. Op Facebook hebben we nu een geweldige actie met kans op kaartjes voor hét concert van Brabant op 13 juni! Like onze pagina, deel hem en maak eenvoudig kans om ze te winnen!

Houdoe en bedankt.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder