Voor de leukste activiteit op een familiedag moet je bij Pop-Up Uitjes zijn! Zo dachten ook de organisatoren van deze familiedag in Bladel en boekten de Ik Hou Van Brabant spelshow.

Bij de voor ons wel bekende groepsaccomodatie Ganzenhof vierden de familie dit jaar de familiedag. We hadden onze spelshow nog niet opgebouwd of de eerste polonaise ging al rond. Dat beloofde een geweldige avond te gaan worden. De Rotterdammers van de familie waren er nog niet gerust op dat het een gezellige avond zou worden, maar al snel was het ijs gebroken en was iedereen fanatiek en hebben we ontzettend veel gelachen! Het leuke van de spelshows van Pop-Up uitjes dat iedereen mee kan doen, van opa en oma tot de kleinste telgen van de familie. Zo hadden we liedejes uit de oude en nieuwe doos en vragen en opdrachten voor jong en oud. In de pauze dacht team Wit al dat de winst binnen was door hun ruime voorsprong, maar team rood en blauw wisten in de tweede ronde helemaal terug te komen. De laatste draai aan het rad gaf de doorslag waardoor team Rood er met de overwinning vandoor ging met 70 punten, de tweede plek was voor team wit met 64 punten en met 1 puntje minder was de derde plek voor team blauw.
Iedereen ontzettend bedankt voor jullie enthousiaste deelname tijdens de activiteit van jullie familiedag. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Theo van Wijk
  30 mei 2022 om 11:51

  We hebben een fantastisch avond gehad met jullie quiz tijdens ons Familieweekend. Bedankt namens alle familieleden.

 • Theo
  30 mei 2022 om 11:55

  Wij hebben bijzonder genoten van de quiz. Namens alle familieleden, BEDANKT

 • Marian Dazler
  6 juni 2022 om 12:27

  Ik vond het SUPER allemaal!

 • Ginger Waarma
  10 juni 2022 om 10:10

  Wat hebben we ontzettend genoten deze avond. Groot en klein, jong en oud. We hadden het allemaal naar ons zin.
  Hopelijk tot ziens

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder