Familie Kezer: Just Beat It

Na het succes van de Ik Hou Van Brabant show waren we vandaag bij de familie Kezer te gast met de spiksplinternieuwe Just Beat It show. Net als vorige keer was het weer een succes voor jong en oud!

Nadat iedereen volledig willekeurig was ingedeeld in team oranje, groen en blauw kon de strijdring betreden worden. Nog even een uitleg van de spelregels zoals “slaan met de volle vuist is verboden” en “vals spelen is niet toegestaan” en de strijd kon beginnen. Door de afwisseling van opdrachten zoals “Just Mime It”, “Just Shake It” en “Just Scream It” en het grote bingospel was er voor iedereen wat bij. De prijzenkist was flink gevuld en dat was maar goed ook, want de bingo’s vlogen ons om de oren! En dat betekende niet alleen mooie prijzen, maar ook de scores werden hiermee flink verhoogd. Nadat we de grootste zangers en zangeressen voorbij hadden zien komen, bleek in het finalespel dat er niets zeker is in het leven! Team groen ging 25 punten in de min, team blauw haalde 0 punten, maar mocht nog wel een mooie extra prijs uitzoeken en team Oranje raakte maar liefst de helft van de punten kwijt!

Hiermee kwamen we tot de volgende einduitslag:
De eerste plek: Team blauw met 45 punten
De tweede plek: Team groen met 40 punten
De derde plek: Team oranje met 18 punten

Iedereen kei bedankt voor de sportieve middag! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen