Entertainment Familiedag Familie Tra

De jaarlijkse familiedag van de familie Tra werd dit keer gevierd in Oirschot. Op minicamping Goos was het met het entertainment van de Ik Hou Van Brabant spelshow een mooi feest voor jong en oud(er)!

Na weken van nat herfstweer, was het vandaag prachtig weer voor een familiedag. Iedereen was daarom ook al goed gehumeurd waardoor het niet moeilijk was om er een gezellige middag van te maken. De namen van de familieleden waren lekker door elkaar gehusseld en in teams ingedeeld, zodat elk team uit een gemeleerd gezelschap bestond. Team Rood, Wit en Blauw waren lekker aan elkaar gewaagd. De scores lagen gedurende de hele show niet heel ver uit elkaar, maar wel wist het rode team lang een kleine en soms grotere voorsprong te houden. Het was vanmiddag vooral hartstikke mooi om te zien hoe ook de kinderen aan alle spelletjes fanatiek deelnamen!
Na 2 uur gezellige strijd ging de overwinning toch niet naar het rode team (79 punten). Zij werden tweede, op de voet gevolgd door team Wit met 78 punten. De overwinning ging naar team BLAUW met 92 punten!
Iedereen bedankt en wie weet nog eens tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder