Damesuitje familie Romme – Heesch

Deze druilerige dinsdagmiddag verzorgde het Ik Hou Van Brabant team het damesuitje van de familie Romme in Heesch. In twee teams werd gestreden om de overwinning en dat zorgde voor de nodige hilarische momenten en natte….!

Ieder jaar is een doordeweekse dag het toneel voor het damesuitje en deze keer waren we te gast in de feestschuur van de familie Timmermans. Na een potje biljartgolf bij de Vrije Teugel en een heerlijke lunch was het tijd voor wat actie! De nieuwsgierigheid van de dames was duidelijk merkbaar, gingen we nou voor de karaoke of toch het paaldansen? Nee, de Ik Hou Van Brabant spelshow was deze keer de activiteit. Al direct na aanvang van de show was duidelijk dat het een middag lachen, gieren en brullen zou worden. De dames waren helemaal in hun element en toen er ook nog strijd bij kwam kijken, waren sommige dames niet meer te houden! In 2 teams werd gestreden met spellen als Bekende Brabander raden, Brabantse meezingers en de benaderingsvragen. De russtand was met 70 tegen 52 in het voordeel van het rode team, maar dat betekende nog helemaal niets. In de tweede helft van de show kwam het witte team al rap langszij. Het kwam aan op het laatste liedje, waarbij in het voordeel van het rode team werd beslist!

De uitslag:

1. Het rode team met 131 punten
2. Het witte team met 118 punten

Bedankt voor de gezellige middag en graag nog eens tot ziens! Houdoe en bedankt!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Ursula
  21 mei 2013 om 23:40

  Erg leuke middag gehad!!!!!
  Voor een leuk,maar zeker fanatiek spelletje zit je hier op de goede site!!!

 • Anja
  22 mei 2013 om 10:04

  Het wat een hardstikke mooie middag veel gelachen is voor herhaling vatbaar

 • Wilma van Bergen
  24 mei 2013 om 08:09

  kei leuk veel schik gehad,de middag was veel te snel voorbij.En ik hoop dat we het nog eens vaker kunnen doen,bedankt organisatie.