Bijzondere familiedag familie Wijnen

We hebben al veel bijzondere locaties gehad, maar een ambiance zoals vandaag hebben we nog niet eerder meegemaakt. De fadmiliedag van de familie Wijnen werd er dit jaar met de Ik Hou Van Brabant spelshow één om niet snel te vergeten!

Ondanks dat het weer niet helemaal meewerkte, was er een prima oplossing gevonden om de familiedag toch gewoon door te laten gaan. Met het Ik Hou Van Brabant team aan de ene kant van de vijver en de strijdlustige deelnemers aan de andere kant beloofde het zo op het eerste gezicht een flinke strijd te worden. Ware het niet dat team rood binnen 0,00001 seconde zo’n beetje elk liedje wist te raden en dan ook nog zoveel geluk hadden dat het rad tot 3 keer toe op de 10 punten terecht kwam. Onze grote complimenten gaan uit naar team wit en rood, want ondanks de grote achterstand gaven zij de moed niet op en bleven er vol voor gaan. Ondanks dat er door deze strijdlustige houding nog flink wat punten gescored werd, ging de overwinning uiteindelijk toch naar het rode team!
De einduitslag durven we bijna niet te vermelden, maar toch:
1ste plaats: Team Rood met 112 punten
2de plaats: Team Wit met 67 punten
3de plaats: Team Blauw met 45 punten

Het was een kei skôn familiefeest deze zondagmiddag! Laat onder de foto’s nog even een reactie, dan kunnen ook anderen lezen hoe het geweest is!
Houdoe en Bedankt

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Ursula
  6 september 2015 om 21:29

  Een super leuke middag gehad!👍

 • Hennie Wijnen
  7 september 2015 om 13:49

  We hebben allemaal een hele leuke middag gehad.
  Goed georganiseerd door het ik hou van Brabant duo.

 • Bianca
  7 september 2015 om 15:00

  Het was in 1 woord geweldig!!wat een geweldig spel en wat een enthousiast duo die de hele middag in goede banen probeerde te leiden.
  We hebben echt genoten een aanrader voor andere familie s !!!!
  Bedankt

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder