Adriaan en Hanny Schouten 40 jaar getrouwd!

Het is de eerste officiele dag van de zomer. Hoewel de zon zich weinig heeft laten zien, was het prima weer om de 40 jarige bruiloft te vieren van Adriaan en Hanny Schouten uit Volkel. Heerlijk met het eigen gezin en de kleinkinderen deze dag vieren is het mooiste wat er is en als klap op de vuurpijl de Ik Hou Van Brabant spelshow bij Landgoed Dinther Staete.

Deze editie met een gezelschap van 17 deelnemers van 6 tot in de 60 toonde maar weer aan dat de show geschikt is voor alle leeftijden! Omdat de jongens en meisjes in aantallen mooi verdeeld zijn, werd ook gestreden in 2 teams. De jongens in het rode team onder leiding van Adriaan en de meiden in het witte team onder leiding van Hanny.
De heren dachten aan het begin van de show wel even te gaan winnen. Ze hadden dan ook een flinke voorsprong opgebouwd. Helaas werden ze wat overmoedig, want in de 2de ronde kwamen de dames op stoom en zo tegen het eind gingen ze ruim aan kop. Toch draaide alles om de laatste vraag en de laatste keer draaien aan het rad. En ja hoor, de vrouwen hielden hun koppositie vast en gingen met de hoofdprijs naar huis met 144 punten tegen 129 punten voor de mannen!

Het was een mooie afsluiting van deze mooie dag! Wij wensen jullie zondag veel plezier met het vieren van de dag met vrienden en familie en graag nog eens tot ziens!

Houdoe en bedankt
Jeroen en Manon

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Hannie en Adriaan Schouten
  22 juni 2013 om 01:54

  Wat moeten wij nog toevoegen aan de mooie verwoording van Manon.
  Het is/was in een woord: geweldig. Wat hebben we genoten van jullie show.
  Echt waar, hetmhartstikke nog gezelliger als we ons hadden kunnen voorstellen en wat je zegt Manon: als je die kleintjes zag, hoe leuk en fanatiek ze meededen, dan was voor ons de avond al geslaagd.
  Nogmaals bedankt voor deze onvergetelijke avond.
  Groetjes van de Schouten-familie