35-jarige bruiloft Peter en Hannie van de Loo

De 35-jarige bruiloft van Peter en Hannie is er één geworden om nooit te vergeten! Na de ontvangst bij De Nachtegaal in Schijndel, werd om 4 uur het startschot van het feest gegeven met de Ik Hou Van Brabant spelshow. Alle genodigden waren ingedeeld in 3 teams en met deze teams werd een spannende strijd gestreden.

Het rode, witte en blauwe team begonnen gelijk op aan de show. Bij de benaderingsvragen werden door alle punten evenveel punten gehaald. Toen de bekende Brabanders en Brabantse hits voorbij kwamen, liepen het rode en blauwe team toch wel uit op het witte team. Wij denken dat dit met name kwam doordat mensen zich toch stiekem bij het blauwe en rode team hadden aangesloten!

In de pauze waren enkele leden van het witte team wel erg gewiekst. Wij kennen het fenomeen van lampen losdraaien wel, maar het verwisselen van de lampenkap was voor ons ook een nieuwe gewaarwording! Helaas mocht deze wisseltruc niet helpen en eindigde het witte team op de derde plek met 52 punten. Het rode team eindigde op de tweede plek met 74 punten en ging de overwinning naar het blauwe team (net als bij onze show van zaterdag) van Peter met 82 punten.

Het was weer een mooi feestje met nog een gezellige after party! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Houdoe en Bedankt!
Jeroen en Manon

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Peter van de Loo
    22 april 2013 om 11:34

    Ik wil het team van ik hou van Brabant bedanken voor de geslaagde middag. Wij wisten ook niet wat er ging gebeuren
    Maar het was kei gezellig ook de after party.
    Alleen maar goede reactie gekregen nog maals bedankt.