25 jarige bruiloft Irene en Gerard

De 25-jarige bruiloft van Gerard en Irene werd gevierd in Oosterhout en het Ik Hou Van Brabant team mocht daarbij natuurlijk niet ontbreken! Met alle vrienden en familieleden werd het een jubileum om nooit meer te vergeten!

Ondanks dat de klok verzet was, was iedereen keurig op tijd aanwezig. Met een Brabants kwartiereke vertraging stonden team rood, wit en blauw startklaar om er een mooie strijd van te maken. Irene en Gerard hadden hun best gedaan om de teams eerlijk in te delen. Toch leek de strijd met name om team wit en rood te gaan en bleef het blauwe team “aan de achterste mem” hangen. Gelukkig liet captain Hetty het er niet bij zitten en na een flinke inhaalslag scheelde het bij de finaleronde nog geen 10 punten meer. Waar team rood en wit stuivertje wisselde om de koppositie zou team blauw dus zomaar kunnen winnen. Na een ontzettend gezellige strijd ging de eerste prijs uiteindelijk naar team wit met 54 punten. Team rood eindigde als tweede met 49 punten en nipt derde was team blauw met 40 punten.
Iedereen ontzettend bedankt voor jullie enthousiaste deelname! Wij wensen Gerard en Irene nog alle geluk van de wereld en op naar de 50! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk.
Houdoe en bedankt
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • lemaal passend bij Gerard en Irene
    26 maart 2018 om 13:37

    Hallo Manon en Jeroen,

    Ik was te gast bij Gerard en Irene, het was erg leuk ,afwisseling volop, en lachen natuurlijk. weer eens een andere manier om een feest mee te maken. helemaal passend bij Gerard en Irene. Ik zou zeggen ga zo door! Leuk om zo snel iets terug te zien ook.

    groetjes Wilma uit Breda

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder