25 jarig jubileum Martien en Sandra

Martien en Sandra wilden van hun 25-jarig jubileum iets speciaals maken en hoe kan dat nou beter dan met de Ik Hou Van Brabant spelshow! In Zaal ’t Putje in Oss hebben we samen met de kids, aanhang, familie en vrienden een trouwdag van gemaakt om nooit te vergeten!

De zelf ingestuurde teamindelingen, vragen en foto’s maakten deze avond echt jullie avond. Hoewel het natuurlijk maar een spelletje is, waren het rode, witte en blauwe team er toch op gebrand om met de hoofdprijs naar huis te gaan. Het blauwe team ging er hard vandoor, maar in de loop van het spel wisten het witte en rode team goed aan te haken. Met het logospel, de muziekvragen en de dieren die veranderden werden flink wat punten gescored.
Wij feliciteren het blauwe team met de overwinning met 89 punten! Zij waren te sterk voor het rode team (59 punten) en het witte team (70 punten).

Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Monique
  19 oktober 2014 om 08:34

  Hartstikke gezellig, was zeker een geslaagde avond.

 • Louise
  19 oktober 2014 om 09:23

  Beste ‘ik hou van Brabant’ team en uiteraard ook Martien en Sandra,

  Al meer dan 25 jaar wonen we niet meer in Brabant maar zo’n avond zorgt er weer voor dat ik echt blij ben dat ik er geboren ben!
  Wat een ouderwets gezellig feest was het. Daar kunnen ze in ‘het westen’ nog wat van leren!

  Groetjes, Jeroen en Louise

 • Martien en Sandra
  19 oktober 2014 om 15:33

  Wij hebben zelf ook enorm genoten. Van het spel, maar ook van alle enthousiaste reacties die we op het eind van de avond hebben ontvangen. Bedankt Manon en Jeroen van “Ik hou van Brabant.” En ook bedankt familie en vrienden voor de leuke avond ter gelegenheid van onze 25 jarige bruiloft.

 • Geert
  22 oktober 2014 om 18:01

  Zelfs ik vond het een aangename avond.

 • Frank en Marga
  23 oktober 2014 om 20:49

  Echt een leuke en gezellige avond.

 • Frank
  23 oktober 2014 om 21:59

  Wat een geweldig gezellige avond hebben we gehad, met een fantastisch spel rondom het prachtige Brabant! Sandra en Martien bedankt.

 • Cor en Fia
  25 oktober 2014 om 21:09

  Ook wij als ouders hebben ontzettend veel plezier gehad. Dit spel is niet alleen leuk voor de jongeren, maar is voor alle leeftijden een geweldig feest.

 • Frank
  26 oktober 2014 om 18:55

  Oh ja, Jeroen en Adri, het is maar een spelletje

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder