Carnaval? Carnavalsbingo!

Carnaval in 2021 toch gewoon vieren? Dan bel je vandaag nog met Pop-Up Uitjes om óf de Online Carnavalsquiz te boeken, óf je boekt de foute online carnavalsbingo!

Haal je carnavalspak maar van zolder en zorg ervoor dat je op tijd achter je laptop, tablet of smartphone zit. Hoppa, biertje of wijntje erbij, je bent geen BOB, want je hoeft de deur niet uit voor gezelligste online carnavalsbingo van Nederland.

Verzamelen maar!

Verzamel je vrienden en vriendinnen, buurmannen en buurvrouwen, je kinderen, leden van je carnavalsvereniging of carnavalsclub, je sportteam, je collega’s of wie dan ook en ga voor een gezellige avond online een foute bingo spelen. Succes is gegarandeerd voor groepen van 10 tot 100 personen!

Je bent niet alleen

Wat nou, alléén carnaval vieren… In tegenstelling tot veel online uitjes zenden wij geen vooraf opgenomen uitzending uit. Nee, wij komen uit de wereld van de fysieke spelshows en zijn daarom dol op interactie. De Carnavalsbingo wordt via Zoom gehouden waardoor iedereen ook echt aanwezig kan zijn. Camera aan, geluid aan en gas erop. Onze presentatoren zorgen er tijdens de show voor dat er interactie is met de deelnemers door intelligente (en minder intelligente) vragen en door natuurlijk de winnaars in de uitzending te halen.

Voute carnavalsbingo opdrachten

Ja, we draaien aan het rad om de bingoballen te trekken. En ja, iedereen moet er zelf voor zorgen dat de nummertjes van de vooraf ontvangen bingokaarten afgestreept worden. Maar naast de carnavalsbingo hebben we ook voute opdrachten. Opdrachten om jullie in beweging te krijgen en opdrachten waar we smakelijk om zullen lachen! En niet te vergeten ontvangt elke deelnemer enkele dagen voor aanvang van de uitzending al een voorpret opdracht.

Bingoprijzen

Wat is nou een bingo zonder foute bingoprijzen? Voor simpele rijtjes en volle kaarten en voor de winnaar van de voorpret opdracht hebben wij een prijzenkast vol foute bingoprijzen. Die wil je natuurlijk zeker winnen (of niet…)

Praktische informatie

  • Prijs tot 20 personen: € 425,-
  • Prijs tot 40 personen: € 525,-
  • Prijs vanaf 40 personen € 525,-
  • Voor elke persoon extra boven de 40 personen: € 7,50
  • Minimum aantal personen: 10
  • Maximum aantal personen: 100
  • Tijdsduur: Ruim 1,5 uur
  • Prijzen zijn inclusief BTW

Offerte aanvragen

Wij snappen dat je ontzettend enthousiast bent geworden na het lezen van alle informatie over de online carnavalsbingo. Heb je nog vragen of wil je gelijk boeken? Bel dan met 06 20 89 28 56 of vraag een offerte aan via onderstaand formulier

    Om een zo goed mogelijke offerte aan te bieden, zijn de velden met een * verplicht.