Familiedag… Wat was dat ook alweer?

Vroeger in een ver, ver, ver verleden, zeg maar tot maart 2020, werd een familiedag jaarlijks georganiseerd. Met leuke uitnodigingen, ballonnen, ranja voor de kids, borrel voor opa en oma, een activiteit en afsluitend een BBQ of buffetje van de lokale cateraar. Herinner jij je zo’n familiedag nog?

Maar toen kwam 2020, 27 februari om precies te zijn. We hoorden al een tijdje dat heel ver weg er “iets” aan de hand was. Langzaam maar zeker kwam dat “heel ver weg” ineens ook wel “heel dicht bij”. COVID-19, ofwel Corona, nam bezit over onze levens, letterlijk en figuurlijk. In een rap tempo groeide het aantal besmettingen en daarmee helaas ook het dodental. Uit persoonlijke interesse maakte ik op 24 maart 2020 het screenshot van de website Johns Hopkins Coronavirus Resource Center. “Slechts” 414.277 besmettingen wereldwijd en “slechts” 18.557 doden. Op 21 mei 2021 maakte ik nog een screenshot. De cijfers liegen er niet om…

Online familiedag

Wie had toen al een idee wat ons precies te wachten stond? Wij in ieder geval niet. Van de één op de andere dag werden alle familiedagen, die in onze rijk gevulde agenda stonden, afgebeld. De wereld was in paniek, de Nederlanders zagen het niet meer zitten. Gelukkig waren we met Pop-Up Uitjes al 10 jaar aan de slag en konden we de tegenslag van een paar maanden prima overleven. Helaas werden de vooruitzichten steeds slechter en gelukkig hebben wij daar uitstekend op in kunnen spelen met al onze online quizzen, bingo’s, Sinterklaasshows, kerst– en carnavalsquizzen en ga zo maar door.

Maar toch bleven de boekingen voor een online familiedag achter. En dat snappen we! Wie heeft er nou zin om ook nog een online familieuitje te organiseren nadat je zelf al de hele dag en week achter je schermpje zit met Zoom, Microsoft Teams, Google Meet, Cisco WebEx en ga zo maar door? Niemand dus!

Licht in de tunnel

Gelukkig is er licht in de tunnel. En zoals het er nu naar uitziet, veel licht! Er wordt volop gevaccineerd (wij kunnen niet wachten tot we aan de beurt zijn), de zomer is in aantocht dus we kunnen weer buiten zijn. Ook is vorig jaar gebleken dat de zomer sowieso een positief heeft op het aantal besmettingen. Wij hebben bij Pop-Up Uitjes natuurlijk niet stilgezeten en hebben onze spelshows en quizzen coronaproof gemaakt. Alle seinen staan op groen om weer een fysieke familiedag te organiseren!

Fysieke familiedag organiseren

Kun jij ook niet wachten om je neefs en nichten, broers en zussen, opa’s en oma’s, kinderen en kleinkinderen weer samen te zien? Wij kunnen in ieder geval niet wachten om jullie weer fysiek te zien! Met onze mobiele drive-in shows en quizzen komen wij graag naar jullie toe. Heeft er iemand een mooie tuin met een stuk overkapping, een mooie schuur of wil je toch liever een horecalocatie reserveren? Bijna alles is mogelijk bij ons.

Oké, oké, als er niemand iets onderneemt, dan gaat er ook niets gebeuren natuurlijk. Maar als jij nou eens de eerste stap onderneemt en vandaag nog op de e-mail of groeps-app gooit dat je een fantastisch idee hebt voor een familiedag en dat je een datum wilt prikken? Dan komen we er samen wel uit welke van onze onvergetelijke uitjes we bij jullie komen organiseren. Denk daarbij aan:

Familiedag Reserveren

Wat we zeker al zien en wat we ook verwachten zal onze agenda de komende weken meer en meer gevuld raken. Ons voorstel is om zo snel mogelijk een datum te reserveren. Krijg je nou toch niet genoeg mensen enthousiast (Kunnen wij ons natuurlijk helemaal niet voorstellen), gaan de coronacijfers toch de verkeerde kant op (Waar wij niet vanuit gaan), of zijn de maatregelen toch niet genoeg versoepeld? Dan kun je gewoon kosteloos de datum verzetten of annuleren!

Reserveer vandaag alvast een datum voor jullie familiedag door te bellen met 0620892856. Je kunt natuurlijk ook onderstaand formulier invullen voor meer informatie of het boeken van een datum.

    Om je zo goed mogelijk te antwoorden, zijn de velden met een '*' verplicht.