Zomerborrel organiseren? Teambuilding op maat voor Zorgboog

Een zomerborrel organiseren? Bij Zorgboog is dat jaarlijkse te doen en deze keer stond in het teken van echte teambuilding met de op maat gemaakte Ik Hou Van Brabant spelshow!

Speciaal voor deze zomerborrel werd er in 3 rondes gestreden om een plek in de finale. Bij elke ronde ging 3 teams (de locaties) de strijd met elkaar aan. Er was niet veel tijd om te scoren, dus iedereen moest gelijk aan de bak. En dat had iedereen wel door waardoor er telkens vanaf de eerste seconde fanatiek meegedaan werd. Uiteindelijk waren de locaties Nieuwenhof, De Regt en Pannehoeve als winnaars uit de bus gekomen van de voorrondes. Zij gingen met elkaar nog 1 keer de strijd aan in een muzikale finale. Team Nieuwenhof werd derde en ging met een mooie cheque van 100 euro naar huis. Team Pannehoeve werd tweede en ging met een cheque van 250 euro naar huis en de winnaars van vandaag was team De Regt, zij gingen niet alleen met de cheque van 500 euro naar huis maar ook met de originele Ik Hou Van Brabant kalender!
Dames en heren, ontzettend bedankt voor jullie fanatieke deelname. Besteed de door Zorgboog aangeboden cheque goed op jullie locatie en graag tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder