Zin in een feestje? Ik Hou Van Brabant met Confidental!

Zin In Een Feestje regelde de Ik Hou Van Brabant spelshow voor tandartsen praktijk Confidental uit Asten bij De Pandoer in Heusden. Deze middag, waarbij een hapje afgewisseld werd met leuk entertainment, was een geslaagde combinatie waar nog lang over nagepraat wordt.

Met wat passen en meten pasten we toch prima in de zaal. De tandartsen en assistenten werden opgedeeld in 2 teams en zoals we dat in Brabant zeggen: “Tussen de soep en de erpel” werd de eerste ronde gespeeld van de Ik Hou Van Brabant spelshow. Vele hilarische momenten werden afgewisseld met kleine momentjes van stilte, maar als de muziek weer door de zaal klonk, werd het telkens weer een feestje.
Na de puntzak friet die in de pauze geserveerd werd, kon de finaleronde beginnen. Iedereen kwam weer van zijn kruk af en ook nu was duidelijk merkbaar dat beide teams voor de overwinning gingen. De scores bleven ook mooi gelijkop gaan en tot de laatste vraag was alles nog mogelijk. Helaas voor het witte team (104) ging het rode team er met de overwinning vandoor met 118 punten!

Het was weer een mooie middag met veel plezier en humor! Als jullie nog een reactie hebben, laat die dan hieronder achter, dat vinden wij altijd leuk!

Houdoe en bedankt
Manon en Jeroen!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Rachel
    7 oktober 2013 om 20:48

    Het was een super feestje! Wat was het een super leuk spel en heel goed georganiseerd! Complimenten daar voor! Voor mij mocht het nog wel een uurtje duren!!! We zaten er helemaal in!