Welcome On Board Stichting OOG en SKBO

Na een dag vergaderen, lunchen en dineren was het dan eindelijk tijd om de meegebrachte skipakken en klompen aan te doen en de sombrero’s op te zetten, want de Welcome On Board spelshow stond op het programma om deze intensieve dag feestelijk af te sluiten!

Stichting OOG en SKBO weten wel hoe je van een teambuilding ook een feestje moet maken. Team Oostenrijk stond in no-time flink aan kop terwijl team Mexico nog op 0 punten bleef steken. Gelukkig lieten team Holland en Mexico de moed niet zakken. Het kan toch niet zo zijn dat team Oostenrijk met alleen het vlaggenspel gaat winnen… Tijdens de tussenstop waren de scores al wat dichter bij elkaar gekomen en deze trend werd door team Holland en Mexico na de pauze goed doorgezet (en nee, het lag echt niet aan de knop!). Helaas draaide team Holland bij de laatste vraag de “Pech”, waardoor team Mexico na hard werken gewoon met de overwinning naar huis ging!
De einduitslag:
Team Mexico: 85 punten
Team Oostenrijk: 75 punten
Team Holland: 28 punten

Iedereen bedankt voor deze ontzettend gezellige vlucht. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Mind Your Step!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder