Welcome On Board, Rabobank Kempen!

Terwijl Guus Meeuwis het Philips Stadion platspeelt met zijn concert Groots Met Een Zachte G, is het Ik Hou Van Brabant team afgereisd naar de zonnige Ardennen om voor de personeelsvereniging van Rabobank de Kempen de Welcome On Board show te geven.

Na het grote succes met de Ik Hou Van Brabant show, kwam enkele maanden geleden het verzoek om de nieuwe show te komen verzorgen in Belgie. De klant is koning, dus ook voor Belgie draaien we onze hand niet om. In de sere van camping Le Val de L’Aisne vond de spelshow geplaatst. De 3 teams werden ingedeeld in team Oostenrijk met hun tiroler hoedjes en Heidi staartjes, team Nederland met de oranje hoedjes en natuurlijk Oranje Rabobank sjaals en team Mexico met Mexicaanse Sombrero’s en prachtige poncho’s. Net als bij Ik Hou Van Brabant show, was ook deze keer iedereen weer ontzettend fanatiek! Heerlijk die onderlinge strijd. Af en toe moesten sommigen wel even tot de orde geroepen worden, maar dat mocht de pret niet bederven!

Ongelooflijk maar waar, begon team Oosterijk de show met 3 keer achter elkaar de maximale 10 punten draaien, waardoor ze al vroeg in het spel op een enorme voorsprong kwamen. Deze grote voorsprong bleek voor team Holland en team Mexico dan ook niet meer in te halen.

De uitslag:
1. Team Oostenrijk met 107 punten
2. Team Holland met 53 punten
3. Team Mexico met 44 punten

Net als vorige keer was het weer een geslaagd feestje! Iedereen bedankt voor jullie inzet en graag nog eens tot ziens bij 1 van onze shows!

Houdoe en Bedankt
Manon en Jeroen