Welcome On Board met Rechtspraak Den Bosch

Na de succesvolle Ik Hou Van Brabant show, stond de crew van IHVB Royal Airlines vandaag weer in de Smitse, dit keer met de Welcome On Board show. Met teams Oostenrijk, Holland en Mexico werd het weer een fantastische vlucht!

Mike wist wel wie hij dit jaar weer moest bellen voor het uitje van de Rechtspraak in Den Bosch. Onder leiding van Stewastress Annie en reisleider Harry hoefden de passagiers zich geen moment te vervelen tijdens de vlucht. Met spellen als Ik Ga Op Vakantie En Neem Mee, het handdoekenspel, vliegmaatschappijen en reisorganisaties raden werd het een reis om niet snel te vergeten. Natuurlijk hadden we regelmatig een muzikale onderbreking waardoor de tijd voorbij vloog.
Na een turbulente vlucht langs Mexico en Oostenrijk, landden we uiteindelijk toch weer in Nederland omdat team Holland had gewonnen met 82 punten, gevolgd door team Oostenrijk emt 73 punten en tot slot team Mexico met 67 punten.

Iedereen weer bedankt voor de gezellige vlucht. Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Mind Your Step

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder