Welcome On Board Gemeente Laarbeek!

Het wintersportseizoen begint alweer op zijn eind te lopen, de grote vakantie is alweer geboekt en de voorjaarsvakantie komt er alweer aan voor een korte tussenvakantie. Genoeg reden dus om in vakantiestemming te zijn en zo speelden we vandaag Welcome On Board met medewerkers van de gemeente Laarbeek

Nadat iedereen door stewarstress Annie was ingecheckt, kon de binnenlandse vlucht naar Schiphol, de lijnvlucht naar Oostenrijk en de overzeese vlucht naar Mexico beginnen. Team Holland en Team Mexico wisten al snel team Oostenrijk een flink eind achter zich te laten. Gelukkig kwam het ook met team Oostenrijk helemaal goed en samen werden er flink wat punten gescored bij het Ik Ga Op Vakantie En Neem Mee spel, de top 10 lijstjes, muziekvragen en natuurlijk het handdoekenspel.
Na de 2 uur durende vlucht kon er feest gevierd worden in Mexico want zij wisten deze editie te winnen met 93 punten, gevolgd door team Oostenrijk met 78 punten en tot slot team Holland met 75 punten.

Iedereen bedankt voor jullie deelname en laat onder de foto’s nog een reactie achter!

Omdat Ik Hou Van Brabant 5 jaar bestaat, geven we een mooie prijs weg! Boek voor 1 mei voor dit jaar één van onze shows en ga mee naar Guus Meeuwis op 13 juni*!

* De boeking dient definitief te zijn op 1 mei 2015, de show dient plaats te vinden in 2015. De locatie van de show is naar eigen keuze!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Eric Broens
  29 maart 2015 om 11:23

  Het was een leuke en geslaagde avond.!
  Wij hebben genoten (en gewonnen )
  MEXICO …..MEXICO..

 • Maudie van den Broek
  29 maart 2015 om 17:21

  Een super leuke avond gehad met leuke spelletjes. Had nog wel een uurtje langer mogen duren!!
  En wat waren die Mexicanen goed…….olé

 • Lidwien van den Eijnde
  30 maart 2015 om 09:05

  de vragen waren veel te moeilijk voor de hollandgangers (thuisblijvers), wij weten niks van buitenland, vlaggen luchtvaartmaatschappijen en vakantiebureaus.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder