Vandaag vertrok de vlucht van IHVB Royal Airlines vanaf D’n Boer in Boxtel. Met de Welcome On Board show maakten we met de medewerkers van Cello Boxtel een turbulente vlucht lang Mexico, via Oostenrijk weer terug naar Holland.

Na het vorige succesvolle uitje van Cello met de Ik Hou Van Brabant show, waren we vandaag weer te gast met de Welcome on Board show. Het was weer gezellig als vanouds en met spelletjes als “Ik Ga Op Vakantie En Ik Neem Mee”, “Cryptohits”, “Praatjesmakers” en het raden van vakantieliedjes vloog de tijd voorbij. Tijdens de korte tussenstop hadden we even snel de tijd om bij te tenken, wat te lozen en om vlug 3 sigaretten te inhaleren. Na de tussenstop ging de strijd onverminderd door waardoor de koppositie beurtelings overgenomen werd. Maar zoals altijd kan er maar één de winnaar zijn en dat was vandaag team Holland! Met een score van maar liefst 178 punten (Mede doordat ze de volle 100 punten haalden bij het laatste liedje) waren zij overtuigend de winnaars van deze reis! De tweede plek was voor team Mexico met 60 punten en tot slot team Oostenrijk met 44 punten.

Bedankt voor jullie vertrouwen in IHVB Royal Airlines, wij wensen jullie een fijne vakantie en laat onder de vakantiefoto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Mind your step!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder