Welcome On Board bedrijfsuitje Kaatsheuvel

Na het grote succes van de Ik Hou Van Brabant spelshow waren we vandaag op dezelfde plek, met dezelfde gezellige mensen van Tinello, hetzelfde presentatieduo maar met de totaal andere show “Welcome On Board” te gast in Kaatsheuvel.

Helemaal in stijl waren team Oostenrijk, Holland en Mexico net op tijd om te boarden bij IHVB royal airlines. Door de laaghangende mist vertrok het vliegtuig met een kleine vertraging, maar dat mocht de pret niet drukken. Het werd een turbulente vlucht waarbij over en weer met verschillende spellen gestreden werd om de overwinning. Het was soms wel te merken dat jullie van “de baas” niet vaak op vakantie mochten 😉 ! Vlaggen, logo’s en vliegtuigmaatschappijen waren toch maar lastige dingen. Met de nodige muziek, gestreste opmerkingen van Annie en de ondersteuning van Harry hadden we na 2 gezellige spelrondes een winnend team! De eindbestemming van deze reis werd het warme Mexico met 61 punten, gevolgd door team Holland met 55 punten en tot slot team Oostenrijk met 38 punten.

Ladies & gentlemen, het was weer een zeer geslaagde vlucht! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Mind your step!
Annie en Harry.