Welcome On Board de Tipmast Bladel

Na het daverende succes van de Ik Hou Van Brabant show in 2013, mochten we dit jaar terugkomen bij De Tipmast in Bladel met de Welcome On Board show!

Na wat sjouwwerk door de sneeuw, konden we om klokslag 8 uur beginnen met de reis langs Mexico, Holland en Oostenrijk. Riemen vast, peuken uit want het beloofde een reis te worden met veel turbulentie. De strijd was op het scherpst van de snede. Team Oostenrijk was met name bang dat ze benadeeld werden, terwijl team Holland mooi rustig aan van start ging. Team Mexico daarentegen wist al gelijk een dikke voorsprong te halen. Tijdens de tussenstop stond team Mexico dan ook op voorsprong met 52 punten.
Ook de tweede helft van de reis was vol strijd, maar de ervaren crew wist iedereen wel in bedwang te houden. Gelukkig waren de Boarding Tickets nog gevonden, zodat we nog wat ‘mooie’ prijzen weg konden geven! Na 2 uur strijd was het niet team Mexico maar team Holland dat met de eerste prijs naar huis ging met 87 punten, gevolgd door Mexico met 70 punten en tot slot team Oostenrijk met 48 punten.

Wij wensen iedereen een heel goede jaarwisseling en een goed en gezond 2015!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder