Weer een top uitje in Uden

Successen moet je koesteren en iets wat goed is moet je gewoon herhalen! Zo stonden we vandaag weer in Uden om voor de zorgboerderij een top uitje te organiseren.

In 2022 was het Pop-Up Uitjes team al te gast bij dit team, toen met de Just Beat It spelshow. Nu, een jaar later, stonden we weer in Uden om er een mooi feestje van te maken, dit keer met de Ik Hou Van Brabant spelshow. Dit jaar streden de teams tegen elkaar in een spelshow waarbij Brabant centraal stond. Van Brabantse logo’s tot Brabantse liedjes en van Brabantse gezegden tot een partijtje bekende Brabo’s. En natuurlijk hadden we ook deze editie speciaal op maat gemaakt voor jullie met jullie eigen foto’s, vragen en natuurlijk de heerlijke aankondiging van de captains. De avond verliep net zo hilarisch als vorig jaar en er werd minstens net zo fanatiek gestreden. Maar zoals altijd, kan er maar 1 de winnaar zijn en dat was deze keer het Rode Team met 81 punten. De tweede plek was voor team Blauw met 56 punten en last but not least Team Wit met 29 punten.
Mensen, weer bedankt voor jullie enthousiasme en laat onder de foto’s even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder