Vakantieshow Welcome On Board voor Cello Vught (V02)

Na een hartverzakking voor de organisatie, konden we met wat passen en meten toch aan de Welcome On Board show beginnen. Na een succesvolle Ik Hou Van Brabant show, verzorgden we vandaag onze nieuwe vakantieshow voor alle medewerkers van Cello Vught (V02).

De vlucht bracht ons vandaag weer op diverse verre en minder verre bestemmingen. Het was leuk om te zien dat de meeste deelnemers het kledingadvies dat op de boarding tickets was aangegeven, opgevolgd hadden. Met een bont gezelschap van Hollanders, Oostenrijkers en Mexicanen hebben we een stevige, maar gezellige strijd geleverd.
De scores lagen lekker dicht bij elkaar, waardoor elk team nog met de overwinning naar huis kon gaan. De scores waren hoger dan ooit en pasten dan ook niet meer op het scherm. Gelukkig hielden we zelf de telling nog goed bij en na 2 uur strijd hadden we de volgende uitslag:

1. Team Mexico met 105 punten
2. Team Oostenrijk met 103 punten
2. Team Holland met 95 punten

Leuk dat we weer een show voor jullie mochten verzorgen en natuurlijk zien we jullie graag nog eens terug. Wie weet wat we dan weer voor show bedacht hebben! Net als vorige keer vinden wij het weer leuk als je onder de foto’s nog even een reactie achterlaat!