Ook een overgetelijke vakantie BBQ organiseren? Het team van Pop-Up uitjes weet er altijd een feest van te maken! En zo waren we deze dag hét entertainment van de vakantie BBQ van Kanters e.tech!

Op de prachtige locatie De Boswachter in Erp stonden we, na een dag van regen, buiten onder de overkapping. Want na die dag van regen beloofde het een prachtige zomeravond te worden. Na een heerlijke BBQ en een woordje van Maarten, kon de vakantieshow “Welcome On Board” beginnen. De gordels gingen aan, want het beloofde een avond vol turbulentie te worden. Met team Oostenrijk, Mexico en Holland werd er samen en tegen elkaar gestreden om de eeuwige roem en onze mooie nieuwe hoofdprijzen, de enige echter Pop-Up Uitjes waterflessen (Aan het eind van de avond bleek trouwens dat de waterfles ook prima geschikt was voor bier ;)) In deze show vol met vragen en opdrachten over, met, in, tussen en rond de vakantie werden er door de 3 teams flink wat punten gescoord. De sfeer zat er heerlijk in en de tijd vloog voorbij. De scores waren deze keer niet helemaal lekker verdeeld. Zo werd team Holland 3de met 20 punten en team Mexico 2de met 45 punten. Team Oostenrijk kwam als winnaar van deze vakantie BBQ uit de bus met maar liefst 52 punten!
Beste mensen, ontzettend bedankt voor jullie enthousiasme tijdens deze vakantie BBQ! We hebben gezien dat jullie er klaar voor zijn: de zwemvaardigheden zijn weer geoefend en er is goed ingedronken, dus geniet van jullie vakantie! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Chantal - Kanters e.tech
    3 augustus 2023 om 08:24

    Het was een superleuke avond met veel gezelligheid! Helaas hebben we als team Mexico nét niet gewonnen, maar fanatiek waren we zeker wel 🙂 Liedjes raden en meezingen, woorden maken, vlaggen raden, leren zwemmen (/de polonaise doen); topavond! Bedankt Pop-Up Uitjes voor jullie enthousiasme tijdens de quiz!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder