Uitje verzorgingshuis Mariaoord Rosmalen

Vandaag gingen we richting Loosbroek voor het bedrijfsuitje van Verzorgingshuis Mariaoord uit Rosmalen, Afdeling Kattenbosch. We waren te gast bij de Familie Roefs en werden goed ontvangen met een bakje koffie. De teams waren ingedeeld en de strijd kon beginnen. Het witte team stond al snel aan kop samen met het blauwe team. Allemaal Brabantse liedjes kwamen voorbij, het blauwe team dacht toch echt dat Michel Jackson te horen terwijl we naar Doemaar zaten te luisteren “ Sinds een dag of twee” . Ach, een vergissing is menselijk.

Na de pauze liet het rode team ook van zich horen en wist 8 van de 10 spreekwoorden. De strijd ging door tot het einde. De laatste drie liedjes gingen van start, het rode team wist het laatste liedje te raden en uiteindelijk heeft het rode team gewonnen met 71 punten, blauwe team als tweede met 60 punten en als laatste het witte team met 50 punten.

Wij feliciteren het rode team met deze behaalde punten en wensen ze veel plezier met de schort! Onze DJ gaat nog even door met de liedjes uit de oude en nieuwe doos!

Rode team 71 punten
Blauwe team 60 punten
Witte team 50 punten

Iedereen kei bedankt voor de gezelligheid en graag tot ziens!