Het heeft een aantal jaren geduurd, maar dit jaar mochten we weer terugkomen bij Van Haandel in Erp! Bas weet gewoon dat als je het Pop-Up Uitjes team uitnodigt, je gegarandeerd een mooi feestje hebt en zo was het ook deze keer weer een top feest met alle medewerkers!

Na lekker te hebben gegeten in Schansoord in Erp, was het tijd om er nog even flink op te klappen met de Just Beat It spelshow. In 3 teams gingen jullie in de 2 uur durende show de strijd met elkaar aan in de arena. Met jullie enthousiasme en fanatieke deelname werd er flink gestreden en werden er over en weer flink wat punten gescoord. Jullie waren zó aan elkaar gewaagd dat op ver in de tweede helft moment de score binnen 3 punten verschil lag. Met wat geluk in de finale en natuurlijk jullie geweldige inzet ging de overwinning naar team groen met 126 punten. De tweede plek was voor team oranje met 105 punten en tot slot team blauw met 96 punten!
Jongen en meiden, dames en heren, bedankt voor deze geweldige avond in Erp en graag nog een keer tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder