Een uitje in Raamsdonk organiseren? Pop-Up Uitjes bellen! Na het succes van 5 jaar geleden waren we vandaag weer te gast bij Smaakrijk. Onze succesformule past uitstekend bij de succesvolle business van deze opdrachtgever.

Zelfde tijd, zelfde plek, ander show, dat was de boodschap. Dit keer stonden we in Raamsdonk met de Just Beat It spelshow om er een fantastische avond van te maken. En dat is zeker gelukt! Met dit mooie team van mensen hebben we in 2 rondes flink gestreden. Teambuilding gecombineerd met een flinke dosis humor en gezelligheid, zo kunnen we deze avond wel samenvatten. Team blauw ging al snel aan kop in deze spelshow waarbij gestreden werd in spellen als Just Scream It, Just Sing It en Just Shake It. Na de pauze trokken team oranje en groen nog even een eindsprint waardoor het in de finale nog flink spannend werd. Team Blauw trok net de verkeerde enveloppen waardoor ze wat punten verloren. Team Oranje en Groen deden juist goede zaken waardoor de eindstand binnen 10 punten lag. Maar de winnaars van deze spelshow in Raamsdonk was team Oranje met precies 100 punten. De tweede plek was voor team Groen met 97 punten en tot slot team Blauw met 90 punten.

Mensen, ontzettend bedankt voor deze fantastische avond, jullie waren een geweldig publiek. Graag tot de volgende keer en we vinden het altijd leuk als je onder de foto’s nog even een reactie achter wilt laten.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder