Uitje personeelsvereniging

Het Pop-Up Uitjes team was on fire vandaag met de Ik Hou Van Spelshow voor het uitje van de personeelsvereniging Wiona in Son en Breugel!

Met teams rood, wit en blauw gingen de dames en heer fanatiek aan de slag met dé spelshow der lage landen: De Ik Hou Van Brabant spelshow! En met het fanatieke publiek beloofde het een avond te worden om niet snel te vergeten. Over en weer werden er flink wat punten gescoord bij de opdrachten en vragen. Van Monique van de Ven tot de Cupcakecup en van Zevenbergen tot aan de 8 zaligheden, het kwam allemaal voorbij deze avond. De teams rood en blauw waren aardig aan elkaar gewaagd, terwijl team Wit langzaam op gang kwam. Door een goede teambuilding in de pauze, kwam er in de 2de ronde een flinke verandering in de score en uiteindelijk ging team Wit er met 69 punten met de overwinning vandoor! Team blauw eindigde op de tweede plek met 67 punten en tot slot team rood met 57 punten.
Dames en Niels, ontzettend bedankt voor de gezellige avond voor jullie personeelsvereniging en wie weet tot ziens. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Stefanie
    26 juni 2023 om 08:11

    Een super leuke avond met collega’s gehad.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder