Uitje medewerkers Ridderhof Gemert

‘t Hofke in Handel, de locatie waar alle medewerkers van Restaurant en Feestzaal Ridderhof uit Gemert na de BBQ nog even een flink feest konden bouwen met de Ik Hou Van Brabant spelshow! Een jong gezelschap die op alles een woordje klaar hadden streden deze avond in 3 teams tegen elkaar!

Het viel soms niet mee om jullie in toom te houden, dus lieten we jullie soms maar lekker even uitrazen, maar toch hebben jullie allemaal toch gruwelijk goed meegedaan! Zelfs bij het roddelen kon bijna iedereen zich inhouden en natuurlijk kon het niet missen dat met de goude ouden van Guus Meeuwis, Frans Bauer, de WC experience en de Gebroeders Ko het dak er zowat afging!

De uitslag
In de pauze kwam het rode team bij ons met de vraag hoe ze toch nog wat extra punten konden krijgen. Gewoon omkoping was geen issue, dus hebben we voor 25 punten de klapperrrrrrr van de dag bewaard tot het eind! De barvrouw kwam aan het begin van de avond al met het idee en jullie gingen er helemaal in mee: Het team met de minste kleren aan na het nummer ‘You can leave your hat on’ zou 25 punten krijgen! Nou dat hoefden we maar 1 keer te zeggen tegen het rode team en de shirts en riemen vlogen ons al om de oren! 25 punten waren voor het rode team in the pocket!

De einduitslag:

Eerste plaats: 78 punten voor het Blauwe Team
Tweede plaats: 69 punten voor het Rode Team
Derde plaats: 51 punten voor het Witte Team

Een feestje bouwen kun je aan jullie wel overlaten en met deze spelshow waren jullie helemaal in jullie element! Kei bedankt en graag tot ziens!