Uitje medewerkers Jumbo Geffen

Toen het uitje voor de medewerkers van de Jumbo uit Geffen geregeld moest worden, was het al snel duidelijk dat dit jaar het Ik Hou Van Brabant team moest komen om er samen een kei gezellige avond van te maken! En zo waren we vandaag te gast bij ’t Tunneke in Heesch om de Ik Hou Van Brabant spelshow te spelen.

Toen ook de baas gearriveerd was konden we gelijk van start, want we hadden geen tijd te verliezen. Verschillende medewerkers waren toch wel benieuwd wat er zou gaan gebeuren. Nadat de eerste punten gescoord waren, kwam er al gelijk een strijdgevoel naar boven. Iedereen wilde toch wel winnen en de flinke voorsprong van het blauwe team moest toch eigenlijk wel weggewerkt worden. De eerste helft kon John zijn team nog wel aan kop houden, maar in de tweede ronde kwamen team rood en wit snel dichterbij en gingen er zelfs overheen. En ondanks dat team blauw zowel de Witte als Rode Drieka te pakken had, konden ze niet winnen! Het rode team ging er uiteindelijk met de overwinning vandoor met 61 punten, gevolgd door team blauw met 55 punten en op 4 punten daarachter team Wit met 51 punten.

Medewerkers van Jumbo Geffen, kei bedankt voor de gezellige avond! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Franka
    11 december 2016 om 21:26

    Het was een geweldige avond. Spel was super in elkaar gezet. Echte aanrader.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder