Uitje jaarafsluiting Skipov

De afsluiting van het jaar voor Skipov was dit jaar geen uitje naar Winterberg, maar de leukste spelshow van Brabant: Ik Hou Van Brabant! Ook al was het gezelschap vanmiddag niet zo groot, samen wisten we er een gezellige middag van te maken!

Nadat we samen met de post-actieven van Skipov enkele weken geleden al een flinke strijd hadden gestreden, speelden we vandaag in twee teams tegen elkaar de Ik Hou Van Brabant spelshow. Aan het begin van de show werd de kat nog even uit de boom gekeken, maar toen er punten te verdienen vielen, werd iedereen toch fanatiek. De meest uiteenlopende liedjes en bekende Brabanders werden geraden en er werd druk gezocht naar de spreekwoorden en Brabantse plaatsnamen. We hebben zelfs de polonaise voorbij zien komen!
Na 2 speelrondes werd de strijd tot slot gewonnen door team rood met 97 (jawel, 97!) punten en een knappe tweede plek was er voor team blauw met 75 punten.

Iedereen bedankt voor de gezellige middag. Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een geweldig 2016 toe! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder