Den Bosch, stad van de Sint Jan, de Parade, de Korte Put Straat en natuurlijk ook de stad waar zorg geboden moet worden. Vandaag speelden we de Ik Hou Van Brabant spelshow met het zorg team uit Den Bosch Oost.

Het was voor ons een thuiswedstrijd in het pitoreske Heeswijk-Dinther waar één van de collega’s een mooie ruimte had om er een leuke avond van te maken. De groepen waren niet zo groot, maar de pret en gezelligheid was er niet minder om. Jeetje, wat waren jullie fanatiek, met name met Ons Drieka! In het begin schoot het witte team ervandoor en ging ruim aan kop. Maar na enkele spellen haakte het rode team aan. Team blauw had een lastige start, maar toen Hans met zijn team de smaak te pakken had, werden er ook door team blauw flink wat punten gescoord. Zoals gezegd was het fanatiek, maar het was bovenal ook erg gezellig en natuurlijk zorgde de persoonlijke touch een mooi geheel. Een avond waar nog lang over nagesproken wordt!
Na 2 rondes ging team wit (Misschien met een klein beetje vals spelen…) er met de overwinning vandoor met 68 punten. De tweede plek was voor team blauw met 58 punten en tot slot team rood met 51 punten.
Mensen, ontzettend bedankt en wie weet tot de volgende keer! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Sabine
    7 oktober 2023 om 11:39

    Wat hebben we genoten!! Al vroeg op de avond meteen de sfeer gezet. Manon en Jeroen, Super bedankt ! Mede door jullie hebben we een top avond gehad, Een aanrader voor een leuk uitje.
    En nee…we hadden niet vals gespeelt…maar toch gewonnen!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder