Uitje Cello bij Herberg Van Boxtel

Bij medewerkers van Cello weet je eigenlijk bij voorbaat al dat er een mooi feestje gebouwd kan worden! En zo hadden we vandaag dan ook een kei skône middag in Haaren bij Herberg van Boxtel met de Ik Hou Van Brabant spelshow.

In de prachtige Herberg werden alle medewerkers ingedeeld in team Rood, Wit en Blauw om zo met en tegen elkaar de strijd aan te gaan. De teams waren lekker aan elkaar gewaagd waardoor de scores dicht bij elkaar bleven. Ook de grote scores bij de verschillende spellen waren goed verdeeld, wist team Wit weer een groot aantal plaatsnamen goed te raden, had team blauw weer geluk bij het rad. Ondanks de aanzienlijke voorspong die team wit tegen het einde had, ging Captain Annet met haar team met de derde plek naar huis met 80 punten. De tweede plek was voor Henri met zijn Rode Team en de eerste prijs ging naar team Blauw met 84 punten!

Iedereen kei bedankt, het was een kei skône middag! Laat onder de foto’s even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Houdoe en Bedankt

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Ingrid Legius
  27 november 2016 om 21:09

  Bedankt voor deze gezellig middag!
  Het was lekker vlot en afwisselend.
  En bovendien: heul lollig!

  Heel jammer dat de foto van onze Henri niet bij de foto’s zat….haha,mss kun je die nog toevoegen aan deze foto’s?:)

  NB: het is een klein detail maar je schrijft “Hennie van het rode team…”maar dat moet Henri zijn, ja die man van de foto:)

  Groetjes Ingrid

 • Marianne Coppens
  29 november 2016 om 19:37

  Het was een gezellig spel, waar je wel enthousiast van wordt als je wordt uitgedaagd door de andere teams…. er zat voor iedereen wel wat leuks bij….
  Het was niet echt teambuilding, omdat de teams door elkaar gehusseld werden en het doel was niet om elkaar te leren kennen, maar om snel de vragen te beantwoorden.
  Groetjes,

  Marianne

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder