Na een jaar van zwoegen en zweten om een nieuwe spelshow te ontwikkelen was vandaag eindelijk de Try-Out van de spiksplinternieuwe “Just Beat It!” spelshow! Partnerlocatie ’t H么fke in Handel was het toneel van een supergezellige avond!

Om er zeker van te zijn dat alles aan de nieuwe spelshow klopt organiseren we altijd een try-out. Kloppen de spelregels, zijn de punten eerlijk verdeeld en het belangrijkste van alles: “Wat vindt het publiek ervan”. Om daar achter te komen hadden we via Facebook-volgers, familie, vrienden en een groep “H么fke-personeel” uitgenodigd om samen een Try-Out te spelen. Na de koffie en met een borrel in de hand kon de show beginnen met een toepasselijke introductie, gevolgd door een serie van spellen waarbij fanatiek gestreden werd om de “Just-Beat-It” bokaal. De spellen bleken van jong tot oud een succes te zijn: waar de kleinsten hun tekenkunsten konden vertonen, hebben we leuke momenten beleefd met de volwassenen die samen in een trui te vinden waren. Al doende kwamen we erachter dat slechts de laatste puntjes nog op de “i” gezet hoeven te worden en dat we zeker het spel Just Scream It nooit, maar dan ook nooit mogen weglaten uit de show!

Na 2 rondes in de ring en een ontzettend gezellige en bovenal spannende finale ging de “Just-Beat-It” bokaal welverdiend naar het oranje team onder leiding van coach Jan!

Alle genodigden, ontzettend bedankt dat jullie deze avond onze proefkonijnen wilden zijn. Fijn dat jullie goede feedback hebben gegeven en dat ook jullie er voor 100% in geloven dat dit weer een succes gaat worden! Natuurlijk vinden wij het leuk als jullie onder de foto’s een reactie achter willen laten, dan kunnen ook anderen lezen hoe het was geweest!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Ilse v loon
  23 april 2017 om 12:57

  Het was geweldig!!
  Echt een topspel馃帀馃帀
  Voor jong en oud zoals op de foto’s te zien is staat echt iedereen met een glimlach elke seconde van de avond馃槃
  Dit was een avond waar niet iedereen elkaar kende maar dat was na 5 min al anders!
  Ik heb echt om iedereen gelachen en waarschijnlijk hun ook om mij vooral bij het schreeuwspel!
  Dat was echt prachtig 馃槕

 • Tessa Hurkmans
  23 april 2017 om 14:30

  Super leuke avond gehad!! Echt een aanrader voor een leuke gezellige middag/avond met vrienden,familie of collega’s. Verrassende spelelementen en goede organisatie. Het blijft spannend tot t einde!!

 • De Hofdames
  23 april 2017 om 15:49

  Super leuk spel, vermaak voor jong en oud. Mooi concept waar je super fanatiek van wordt, zelfs als je elkaar niet zo goed kent 馃槣! Hele leuke avond gehad, veel gelachen, kortom voor herhaling vatbaar!
  Nogmaals bedankt!
  De Hofdames 馃拫

 • Linda de Mol
  23 april 2017 om 21:44

  Een hele leuke avond gehad!!! Lekker met vrienden, familie of collega’s een spelshow spelen…fanatiek word je vanzelf馃槉. Met verrassende spelletjes…voor jong en oud. Zit erg goed in elkaar, blijft spannend tot het laatste moment. Zeker een aanrader!!!

 • Jolanda
  26 april 2017 om 18:37

  Wat hebben jullie weer een geweldige show in elkaar gezet! Alles klopt en iedereen is enthousiast.
  Ik heb eigenlijk maar 茅茅n opmerking: Haal echt n贸贸it ‘Just scream it’ uit deze show!!!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen