Top uitje voor team medewerkers BS Startblok Cuijk

Het einde van de schoolvakantie in het zuiden van Nederland loopt op zijn einde, de bouwvak zit er ook voor ons weer op, dus kunnen we met frisse en nieuwe energie weer zorgen voor geweldige shows voor bedrijfuitjes en groepsuitjes. Vandaag waren we te gast in Schaijk met de Ik Hou Van Brabant spelshow voor het team van medewerkers van Basisschool ‘t Startblok uit Cuijk!

De eerste weken van de vakantie waren regenachtig, afgewisseld met buien, maar de laatste weken begon de zon steeds vaker te schijnen. Gelukkig liet het zonnetje zich vandaag ook regelmatig zien, want we stonden met het rode, witte en blauwe team buiten op het KinderVakantie terrein van Schaijk. Zoals we eigenlijk bij alle scholen zien was iedereen super fanatiek en gruwelijk enthousiast! Zelfs de Limburgse en Gelderse deelnemers konden hun fanatisme niet bedwingen!
Het is jammer, maar helaas wel de waarheid, het blauwe team heeft de hele quiz op achterstand gestaan, terwijl het rode en witte team dicht bij elkaar aan kop gingen. Muziekvragen werden afgewisseld met fotovragen en benaderingsvragen en ook de spelling van de leraren en leraressen werd nog even op de proef gesteld.
De organisatie wilde voor hun medewerkers iets extra’s, dus speciaal voor deze editie waren er ook heerlijke Bossche Bollen en mocht het Rode Team met de fles Schrobbeler naar huis, nadat jullie er allemaal van geproefd hadden!

De uitslag:

Het Blauwe Team: 51 punten
Het Rode Team met 57 punten
Het Witte Team met 61 punten

Iedereen hartstikke bedankt en graag tot ziens! Houdoe!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Gerdy Bron
  9 augustus 2012 om 22:18

  Het was een super gezellig teamuitje! Veel gelachen, gestreden om de 1ste plek, genoten en gewonnen!
  Coplimenten voor de gevarieerde quiz!

 • Marco van Oort
  10 augustus 2012 om 08:45

  Het was super! Het rode team mag dan net niet gewonnen hebben maar ging wel met de schrobbelaar naar huis 🙂
  Een kei leuke middag! Ik zeg ” bedankt en IK hou ok van Brabant “

 • hans Verdonschot
  13 augustus 2012 om 16:17

  Geweldige middag!
  Het was werkelijk een feestje, bedankt!!

  gr HansV