Top uitje Vermeulen en Van Gerven

Na een drukke dag vol ontsnappingen, biertjes en lekker eten was de Ik Hou Van Brabant spelshow de finaleactiviteit voor de medewerkers van Vermeulen en Van Gerven.

De teams waren reeds bekend en wie de captains waren, was al uitgelekt, maar dat maakte de voorpret alleen maar groter. In de strijdarena van Uden streden team rood, wit en blauw tegen elkaar om de felbegeerde eerste prijs. Wout had (natuurlijk) al gelijk het grootste woord, maar al snel bleek dat een groot woord vandaag niet zou zorgen voor een hoge score. Aan het eind van de eerste stond het rode team namelijk weer op 0 punten, terwijl team wit en blauw met respectievelijk 42 en 32 punten gestaag punten aan het verzamelen waren. In de tweede ronde was met name het Brabantse topospel een klapper voor team Blauw waardoor zij op een flinke voorsprong kwamen te staan.
De einduitslag
Team blauw wist zijn voorsprong prima te verdedigen en ging met 80 punten met de eerste prijs naar huis. De tweede plek was voor team wit met 57 punten en last but not least team rood met 31 punten!

Kei bedankt allemaal en laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd skôn!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Wout
    26 september 2016 om 10:43

    Fantastische avond gehad! Leuke quiz met afwisselende vragen en interactieve opdrachten, maar het allerbelangrijkste was toch wel dat we er veel lol mee hebben gehad.

    Groetjes,
    Wout

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder