Top Just Beat It uitje Cromvoirt!

Wie durft te zeggen dat Just Beat It met 15 man geen succes kan zijn, die heeft dat mooi helemaal mis! Het was echt een top avond in het hart van Cromvoirt met de PI, een avond waar het nog lang over zal gaan!

Voor iedereen die zich op het laatste moment afgemeld had: Je hebt echt wat gemist. In 3 teams, onder leiding van coaches Mart, Hans en Tammie, werd de ring betreden om de strijd met elkaar aan te gaan. Met spelletjes zoals Just Sing It, Just Stack It en Just Mime It werden er over en weer flink wat punten gescoord. Bijna werd de verdubbelaar nog vergeten, maar gelukkig kwam ook dat nog goed. Tot in de late uurtjes hoorden we de woorden van Just Scream It nog voorbij komen, dus de kans dat er op het werk de komende weken nog wat woorden zoals bonbon en hufter geschreeuwd wordt, is aannemelijk!
Na een spannende finaleronde waarin de scores nog flink gehusseld werden, ging team oranje met 74 punten als winnaar naar huis. Team groen werd tweede met 37 punten en team blauw eindigde als derde met 21 punten.

Super bedankt voor jullie sportiviteit en enthousiasme! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Uw scheidsrechters, Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Olaf
  24 juni 2017 om 09:58

  Het was fantastisch!!

 • Milenne
  24 juni 2017 om 09:59

  Nog buikpijn van het lachen… En ’n schorre keel!
  Top avond!!! Bedankt…..

 • Ton
  25 juni 2017 om 14:16

  Kei leuk en voor herhaling vatbaar

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder